Ishq Mein Marjawan - 25. epizoda - Arohi prizna Dipu da ga voli

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 25. epizoda – Arohi prizna Dipu da ga voli!

By  | 

Epizoda je emitovana 24.10.2017. na Kolorsu.

Lakš vidi Taru kako prati onog momka, te krene za njima. Stižu do hotela. Lakš pomisli kako postoji neki razlog zašto ona prati momka, čak do hotela.
Ovamo, Arohi sjedi u nekoj kolibici, hladno joj je. Dip sjeda kraj nje, i njemu je hladno. Ona kija, on vidi da su joj ruke hladne, te joj počne masirati ruku. Ona ga gleda. Dip je pogleda i misli u sebi kako čini sve da bi mu plan uspio. Ali ne zna gdje je Tara i zašto mu ne odgovara. Ustane se i kaže da ga eto za minut. Arohi ga pita kuda će, pada snijeg vani. On kaže da ga eto i izađe. Arohi se ogrne njegovim kaputom.
Sa druge strane, onaj momak ulazi u sobu u hotelu. Tara ulazi za njima. On misli da je njegova djevojka, govori joj da uđem, koliko će je čekati?
Dip dolazi do auta, uzme torbu neku i zove Taru. Tara osjeti da joj vibrira telefon tj. da je zove, ali se ne javi. Lakš ide stepenicama. Tara ulazi i onaj momak je vidi. Izvinjava se, ali koga ona želi da vidi? Lakš je pred vratima. Momak nastavi da je ispituje, ko je ona, šta radi. Tara otvara torbu i prilazi mu. Lakš otvori vrata. Momak pita Taru šta želi, samo je upala tu. Tara vadi nož kad začuje Lakša koji joj kaže da stane, stoji iza nje. Brzo vrati nož i pogleda ga šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site