Ishq Mein Marjawan (270. (maha) ep.) - Arohi kidnapuje Dipovu majku!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan (270. (maha) ep.) – Arohi kidnapuje Dipovu majku!

By  | 

Virat misli kako je znači ona Arohi i glumila je pred njim da je Anđeli. Arohi moli Boga da joj da snage da kazni te grešnike. Tara uzima nož, Virat je zaustavi. Arohi se prisjeća Dipovih riječi, ne interesuje je šta je on rekao, uništio je njen život zbog novca. Dolazi u sobu i nalazi je razbacanu. Pita se da li joj je Virat nešto uradio? Virat je u sobi, Arohi dolazi. On se prisjeća kako je rekao Tari da moraju koristiti mozak, ima plan kako da ubiju Arohi. Potom je oslovi sa Anđeli, veli da je čekao. Ona pita je li dolazio u njenu sobu, šta je radio? Onesvijestio je. Virat veli da je došao da provede neko vrijeme sa njom, izgledala je divno dok je spavala. Gledao je i otišao. Ona veli da mu ne vjeruje. On je uhvati i veli kao što on njoj vjeruje. Ona ga pita da je pusti, Virat veli da mu prvo kaže ko je ona, prije ga je toliko voljela, a sada..Ona ga gurne i govori da se ne osjeća dobro. Ode.
Tara dolazi u Dipovu sobu, kaže mu da pogleda dekoraciju. Da li ga podsjeća na njegovu bračnu noć sa Arohi? Ona ga je tu čekala tu noć. Dip je pita zašto ga podsjeća na to sada. Tara ga pita da li voli to lice? A cvijeće? Dip pomiriše cvijet.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site