Arohi saznaje da je Dip spasio njene roditelje, a on saznaje da je ona trudna!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 275. ep. – Arohi saznaje da je Dip spasio njene roditelje, a on saznaje da je ona trudna!

By  | 

Dip pomisli kako ga je Arohi opet prevarila.

Arohi ubjeđuje roditelje da je to ona, Dip joj je promjenio lice. Želio je taj kod za sef. Međutim, majka joj kaže da se drži podalje od njih, neka ih ne dodiruje, zna da je ona sa šefom i njegovom sestrom. Arohi govori ocu da je dodirne, prepoznaće je kao što je uvijek. On joj dodirne ruku i prikazan je flešbek kako bi je on prepoznao samo po dodiru. Međutim, sada je odgurne i govori da ona ne može biti njihova Arohi. Ne može ih više prevariti. Prvo ih je šef prevario, a sada i ona. Rekao je kod djevojci koja mu nije kćerka. Arohi ih moli da shvate. Zar ne vide da je ona njihova Arohi?
Dip zove Arohi, ona se ne javlja. Ubjeđuje roditelje da krenu. Oni odbiju, ona sjedne u auto i vozi ih negdje. Dip se pita gdje mu je majka, saznaće gdje je Arohi. Zove je, ali se ona ne javlja. Dip se vrati kući i doziva Arohi, gdje mu je majka. Tara mu prilazi. On bijesno lomi stvari i govori da niko neće sada spasiti Arohi. Tara ga pita šta mu je, on procijedi ljutito i povrijeđeno da mu niko neće povrijediti majku, ubiće sve. Tara ga grli i govori da će mu ona dovesti majku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site