Tara pokuša ubiti momka izdajicu, ali joj on ubrizga injekciju

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 28. ep. – Tara pokuša ubiti momka izdajicu, ali joj on ubrizga injekciju!

By  | 

Epizoda je emitovana 27.10.2017.

Tara zove onog momka preko telefona na sastanak. On pristaje nasmijan. Tara se zlobno nasmije. Arohi nalazi poklon u koferu. Radosna je, pita Dipa šta je u pitanju. On veli njegovi snovi. Pošalje je u kupatilo da se osvježi i provjeri. Ona uđe. On za to vrijeme izvadi onu pepeljaru u nekoj vrećici kako ne bi ostavio otiske i stavi je na stočić pored kreveta. Govori da je plan konačno počeo. Ta pepeljara je potpuno ista kao ona kojom je Tara ubila čovjeka. Pomisli kako mora dobiti Arohine otiske na tome i malo njene kose po sobi i sve će biti u redu. Arohi mu vikne iz kupatila kako je haljina baš kratka. On veli da je njegov san da je vidi u tome, zamoli je da izađe. Arohi upita može li ipak nešto drugo obući. Dip filozofira kao da je njena sreća i njegova. Ako ne želi da obuče to, u redu je. Pomisli u sebi: ” Glupa djevojka.” Ko god je vidio Taru, treba da vidi nju u takvoj odjeći da povjeruje da je Arohi Tara. Zamoli je da izađe. Arohi spušta onu haljinu, neugodno joj je. Dip razmišlja kako glupi Lakš traži ubicu u Šimli. On (Dip) će mu poslati ubicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site