Ishq Mein Marjawan - Dip ode u Šimlu i ostavi Arohi samu u Kasolu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 30. ep. – Dip ode u Šimlu i ostavi Arohi samu u Kasolu!

By  | 

Arohi pita Pritvija gdje je gđa otišla, da li je čuje. Pritvi stavi maramicu preko telefona pa upita ko je tata, čiji. Da li je pogrešan broj? Veli da je njegova greška i prekine. Sav se preznojio, veli da je moglo završiti loše. Ode. Sanaja izlazi iza stuba, veli da se nešto veliko dešava u kući, mora saznati o čemu je riječ.
Onaj momak pita Taru zašto ide za njim. Ona ga nazove izdajicom, zaslužuje kaznu, a to je smrt. Smije se. On je ljut, pita šta to priča, izdajica, izdajica, izdajica! Kada je to prevario? Tara veli da vara nevine djevojke, usput odvezuje konopac iza leđa. Viče da ga neće poštediti. On joj prisloni nož pod vrat i govori da on nju neće poštediti. Ona ga nogom udari i odveže ruke. On krene nožem na nju, ali mu ona izvrne ruku i uzme nož. Ubije ga.
Policajac govori Lakšu da ne shvata šta on radi, vidio je da je Dip došao u hotel, pratio ga je. Vjerovatno je Dip podmetnuo požar. Zašto ga je pustio onda? Zašto ništa nije uradio? Lakš veli da sada nema nijedan solidan dokaz. Zašto se Dip toliko trudi? Mora nešto veliko biti iza toga. Mora to saznati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site