Ishq Mein Marjawan - 330. ep. - Dip priprema plan za svoj povratak i osvetu!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 330. ep. – Dip priprema plan za svoj povratak i osvetu!

By  | 

Dip govori Arohi da se spremi za ono što će joj se desiti. Arohi mu kaže da prvo preživi. On veli da je vrijeme živo, neka upamti njegove riječi. Policija dolazi, Dip pobjegne.
Tara lomi čašu i sječe se. To joj je uradio, a mogli su biti srećni zajedno.
Dip se sudari sa čovjekom, ovaj krene nazvati policiju kada ga Dip udari i ukrade telefon. Zove nekoga i kaže toj osobi da bude spremna, moraju pokazati Arohi da njegova upozorenja nisu lažna.
Tara dobije pismo u kome piše da je Laila Arohi i slike. Šokirana je, viče da že ubiti Arohi. Kako može biti živa, pa ubila je. Ko je spasio?
Arohi govori Abhiju da se osjeća usamljeno, kao da je izgubila iako je pobjedila. Tara vrišti, Virat je pita šta radi. Ona viče da je Dip prevario zbog te Arohi ponovo. Izgubila je. On joj govori da nije, izbacila je i kaznila tog izdajicu. On zaslužuje da bude na ulici. Neka pođe sa njim, Tara ga ošamari i posvađaju se.
Arohi sjedi uplakana. Pita se zašto joj je Dip to uradio, igrao se njenom ljubavlju. Mrzi ga. Pita se šta je Dip mislio. Ugleda sat, ono zavarniči, ona se prepadne.
Dip baca bodež na slike Arohi, Tare i Virata. Platiće za sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *