Ishq Mein Marjawan - 333. ep. - Abhi je Dipov saučesnik!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 333. ep. – Abhi je Dipov saučesnik!

By  | 

Dip govori Arohi da igra još nije gotova, ima još jedan čitav dan. Dotakne je, ona ga gurne. On se pita da li je bila slađa prije ili sada, povuče je i uperi pištolj u njenu glavu. Igra joj je gotova, rekao joj je da je on igrač cijele igre. Nije mu više zanimljivo, tako da, neka se pozdravi. Krene da je upuca, ali nema metaka. Arohi mu pokazuje metke, uzela mu je. Dip veli da je tako pametna, pobjeće u istu šumu gdje je čekaju svi problemi.
Arohi dolazi na neko mjesto, vidi pijanog Ragava i govori da ga je našla, hvala Bogu. DIp je ispred, neka joj pomogne. On je pita o čemu priča, ne zna ko je ona. Ona govori da on zna šta joj je Dip uradio, treba njegovu pomoć. Ragav (Surađ iz “Odbačeno siroče”) se složi. Ona mu govori da skrene Dipu pažnju. Dip dođe i oslovi ga sa Surađ. Je li vidio Arohi? Ovaj negira.
Asrohi hoda i vidi Dipa. Pokušava da se sakrije. Igra igru smrti. Dip dolazi i baca bodeže na nju. Traži da mu stave povez. Oni mu stave. On napada Arohi, bodeži bodu oko nje, ali ne i nju. Ljudi mu aplaudiraju. On veli da je mogao ubiti, ali želio je da se iggra. U nevolji je koja ne prestaje. Zna da je ona Laila, provocirala je Taru. Sada ne želi da je vidi mrtvu, već kako se muči. Ode. Arohi se pita šta on radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *