Ishq Mein Marjawan - 339. ep. - Dip je uhapšen pod optužbom za ubistvo Manprit!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 339. ep. – Dip je uhapšen pod optužbom za ubistvo Manprit!

By  | 

Inspektor govori da se krv i otisci poklapaju sa jednom osobom iz kuće. Stave Dipu lisice. On je bio zadnji koji je išao u njenu sobu. Dip govori da nije ubio nikoga, kada je ušao u sobu, Manprit je bila tamo. Dala mu je nož i natjerala da je ubode. Neko ga je onda udario u glavu i onesvijestio se. Porodica ga je našla u nesvijesti. Inspektor govori da je to laž, primio je paket u kome je bio bodež kojim je ubio. Dip negira, to je laž, hapse ga pod lažnim optužbama. Zove ministra i govori da zaustavi svog čovjeka, on mora da dokaže da to nije uradio. Ministar zove inspektora i govori mu da da Dipu vremena i da dođu sa dokazima prije hapšenja. Abhi zgrabi Dipa za okovratnik i govori da je ubio nevinu Manprit, on je đavo. Dip negira, dokazaće da nije. Inspektor govori da ne smije napuštati grad. Dip veli da neće nigdje dok ne dokaže svoju nevinost.
Guru Ma zaustavi Abhija. Da li idu na svoju misiju? On veli da je pokušao, Guru Ma pita da li je Dip uhapšen. Abhi negira, ima 24 sata da se dokaže.
Dip zove na Lailin broj, ali je isključen. Zove ljude da mu dovedu Arohi/ Lailu. Virat veli kako će Dip završiti u zatvoru, govori da neće. Virat je podsjeća šta je Dip uradio. No, Tara veli da postoji razlog što je živ, mora biti njen. Zašto bi Dip ubio Manprit?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site