Ishq Mein Marjawan - 38. ep. - Sušant kidnapuje Arohi i kaže joj istinu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 38. ep. – Sušant kidnapuje Arohi i kaže joj istinu!

By  | 

Dip zove Arohi. Lakš joj govori da joj telefon zvoni. Arohi mu odgovori da je dobro, ne treba ničiju pomoć. Lakš je uvjerava da mu može vjerovati ako joj treba pomoć. Da li je zabrinuta za Sanaju? Arohi potvrdi.
Dip pita policajca zašto je Lakš onda odveo Arohi na mjesto zločina. To je došao da pita Lakša. Arohi je otišla negdje, mora je tražiti. On neka kaže Lakšu da ih prestane uznemiravati.
Lakš pita Arohi šta je htjela reći o Sanaji. Arohi veli da je zabrinuta što je nestala. Pa je otišla malo da se provoza. Telefon joj opet zvoni, Lakš joj ukaža na to. Ona se ne javi ipak. Pošto je napunjeno gorivo, krene. Lakš ugleda otvoren gepek i kaže joj da stane. Ona zaustavi auto. Lakš priđe i govori da joj je otvoren gepek. Arohi veli da može da provjeri ako želi. On ga samo zatvori i kaže joj da može ići. Ona ode, njemu zazvoni telefon, policajac ga informiše da je Dip dolazi i tražio ga. Žena mu nije kući, traži je.
Onaj momak zove Arohi, gdje je. Ona veli da je točila gorivo, eto je za 5 minuta, neka na naudi Sanaji. Momak je ljut, zašto je pričala sa policajcem. Sanaja će platiti životom zbog toga. Arohi plače, moli da ne uradi ništa, eto je. Ona stigne, on joj govori da dođe stepenicama. Arohi se popenje i stiže na neko mjesto, doziva Sanaju. Onaj momak se približava sa leđa noseći konopac. Zaveže Arohi ruke, ona pita ko je, neka je pusti. Okrene se i ugleda Sušanta.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!