Ishq Mein Marjawan - 462. ep. - Arohi je povređena zbog Kie!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 462. ep. – Arohi je povređena zbog Kie!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Arohi vrisne u boli. Njen otac dođe, obrati se Kii, ona je to uradila Arohi. Kia počne da trči, govori da ništa nije uradila. Dip dođe i podigne Arohi. Izvadi staklo na koje se izbola kod stomaka. Zove doktora da dođe da se pobrine za Arohi. Kada ovaj odbije, Dip ga kidnapuje i na silu dovede. Doktor leči Arohi, Dip mu da do znanja da ne ide nigde dok Arohi ne bude bolje. Dip onda neguje Arohi, dok njen otac gleda.. Dip je u suzama… Arohin otac kaže doktoru da Dipa nema kući, Arohi je bolje, pa može da ide. Arohi pita što je doktor tako uplašen bio. Otac joj kaže da se Dip mnogo zabrinuo za nju, zato je doveo doktora. Dip negde pita Kiu kako se usudila da povredi Arohi. Neka smesta dođe i izvini joj se za to. Kia se sakrila u bolnici. Arohi otvori orman i pronađe je, veli da je tu, kao u detinjstvu.Svi oni je vole. Kia kaže da ne, uništila joj je život. Arohi veli da je i njen život uništen. Dip ju je nasamario, moli je da mu ne veruje. Kia izgovori da je mrzi. Arohi onda veli da ne bi imala suze u očima, da je mrzi. Neka je zagrli… Kia je u suzama zagrli. Dip pokaže neke vrednosti Vasundri, te stvari će doći na pravo mesto, a on će biti najbogatiji čovek na planeti. Arohi se vidi sa Randirom, otkrije mu da je morala da izgovori sve ono (verovatno da je morala da slaže u prethodnoj epizodi da je sve bio nesporazum) jer se brinula za sestru. Shvati da Dip planira nešto sa nekim vrednostima. I Dip je tu prerušen u konobara. Arohi onda dođe nazad u vilu sa Randirom, u sredini unutrašnjosti kuće ugleda ogromnu iskopanu rupu u zemlji. Dip se obrati Arohi, neka pogleda, ispod njegove kuće je mnogo zlata, usrećio se. Arohi je zapanjena.
Najava: Policija dođe da proveri Dipovo zlato.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *