Ishq Mein Marjawan - 464. ep. - Dip onesvijesti Arohi!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 464. ep. – Dip onesvijesti Arohi!

By  | 

Dip govori Arohi da niko od njih ne može da napusti igru dok ne umre jedno od njih. Govori novinarima da će njegova žena da da intervju. Arohi veli da su mislili da bi trebali datzi nešto siromašnima. Novinari odu. Arohi ide za Kiom koja pije u svojoj sobi. Govori da je odrasla i da može da radi šta god hoće. Arohi je pita šta krije. Da li joj Dip prijeti? Kiya gleda u Dipa kroz prozor i ode.
Arohi pita Dipa šta radi, uništio joj je porodicu. On je gurne i naređuje joj da ga služi, ona ga sluša. Dip dobije poziv i ode.
Arohi nađe medaljon. Vasundra je vidi. Zove Dipa i javi mu. Arohi vidi sliku čovjeka u medaljonu kad joj Dip uzme.
Arohi kasnije govori Randiru za medaljon. Tarank mu pokazuje izvještaj medija. Novinar govori da je hiljadu ljudi rezervisalo kuće preko Dipa. Kiya i otac uzimaju registracije. Arohi govori Randiru da ga zaustavi. On vara ljude.
Arohi se sudari sa starim čovjekom i onesvijesti se, to je Dip, dao joj je injekciju. Budi se u svom krevetu. Shvata da je prespavala 24 dana. Otac je ošamari i govori da je neprihvatljivo što je uradila za ova 24 časa. Odvede je do Kiye i govori da je povrijedila sestru. Arohi negira. Dip je pita kako je pala tako nisko.
Najava: Policija hapsi Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *