Ishq Mein Marjawan - 465. ep. - Arohi se sveti Dipu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 465. ep. – Arohi se sveti Dipu!

By  | 

Kiya baca stavi na Arohi. Tjera je. Otac je smiruje. Ranbir pokazuje Arohi video kako povređuje ljude. Ona negirra. Randir kaže da mora poći sa njima.
Arohi udara zid, Tarank je smiruje, kaže joj da se prisjeti. Ona govori da ne može. Dip dolazi i govori joj da izgleda zabrinuto. Arohi govori da zna da je on to uradio. On joj ispriča kako joj je dao injekciju. Arohi se ponovo onesvijesti, vidi Taru i Netru. Potom vidi nekolika Dipa. Kiya dolazi. Arohi govori da je Tara, udari je. Arohi je šokirana i udari Dipa. Dip je gurne i brani joj da ga više ikada dodirne, može biti i gori.
Randir govori Arohi da želi da joj pomogne. Ona mu govori istinu. On joj daje sliku i kaže da nađe tu osobu. Arohi grli Dipa i onesvijesti ga. Dip se budi u mračnoj sobi gdje piše da se pripremi za najgoree. On kašlje i onesvijesti se. Kasnije dođe dolje, Vasundra pita ko je tamo. To je čovjek iz medaljona. Dip je zapanjen.
Najava: Arohi pita šta se desilo, zašto je šokiran? On je Dipov otac.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno