Ishq Mein Marjawan - 491. ep. - Dip pobjegne sa zlatom!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 491. ep. – Dip pobjegne sa zlatom!

By  | 

Arohi govori Kiyi da je ona sa Dipom u svemu tome. Planirali su krađu zajedno. Ali to je lažna krađa, uzimaju novac tako da ga ne bi oni uzeli, ostaviće ga na sigurnom dok policija ne uzme. Dip, Arohi i Kiya bježe. Dip govori da Kiya više ne može da dolazi, opasno je. Kiya govori da hoće. Arohi je zagrli i govori joj da ide i brine o sebi. Kiya ode kući. Arohi govori Dipu da mu ruka krvari. Metak mu je okrznuo ruku. Ode po prvu pomoć. Vrati se i vidi Taru u autu. Šokirana je. Dip pita šta se desilo. Arohi govori da je Tara bila u autu. Dip veli da je mrtva, da li je vidjela lice? Arohi govori da je bilo samo na trenutak. Dip doda da bi to mogla biti igra. Moraju ići kući. Randir dobije poziv o krađi. Siguran je da je Ranjit to učinio. Govori Tarank da zna da je dobro, neka ustane. Dip i Arohi su u autu. Neki banditi ih zaustave. Dip i Arohi ih tuku. Arohi veli da mu ruka krvari. Zamota mu svoj sari na ranu. Zahvali mu se za sve što je učinio za nju i porodicu. Stajao je uz njih, izvinjava mu se što je sumnjala u njega uvijek. On govori da je to učinio za svoju ljubav i to će nastaviti da radi. Arohi ga grli,

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site