Ishq Mein Marjawan - Dip ugleda Arohi i njenog momka Višala zajedno

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 6. epizoda – Dip vidi Arohi i njenog momka Višala zajedno!

By  | 

Arohi govori Dipu da sada kada su prijatelji, sigurno će mu reći zašto je odbila prosidbu. Ali sada ne, mora da ide. Nasmijana ga pozdravi i krene. Dip je zaustavi, ponudi se da je odveze. Ona veli danas ne, možda neki drugi put i ode. Rastuženi Dip je isprati pogledom.
Arohi izlazi iz auta i priča sa onom osobom na telefon: ” Rekla sam ti da ću sve srediti. On će raskinuti, reći će svima. Uradićemo što smo planirali.” Sjedne u restoran.

Prikazana je ruka osobe koja sjedi za stolom nedaleko od nje, kako viljuškom grebucka stoljnjak. Arohi i dalje priča na telefon, konobar joj donese tjesteninu. Ona se iznenadi, potom kaže osobi preko telefona: ” Pogodi šta? Došla sam u restoran i neko mi je naručio omiljeno jelo. ” Misli da je Dip. Onaj momak što je sjedao za stolom nedaleko od nje se ustaje, prilazi Arohi sa leđa. Ona se naglo okrene, gleda šokirani i prekine poziv. Izgovori “Ti?..” Taj momak odgovori: ” Da, ja. Dip te je pustio, ali ja neću. Dobro znam šta ti se sviđa, a šta ne. ” Arohi se nasmije: ” Zato te toliko mnogo i volim. ”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  18 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site