Ishq Mein Marjawan - 9. epizoda - Dip i Arohi se vjere

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 9. epizoda – Dip i Arohi se vjere!

By  | 

Lakš govori da mu je iskrsnuo važan posao. Govori da je propustio šansu, ali uskoro će sresti Arohi ponovo. Arohi je šokirana, Lakš je još jednom prije odlaska pogleda i stavi naočare, Arohi je uznemirena.
Mediji izvještavaju o još jednom ubistvu u Šimli. Ne znaju da li je djelo serijskoh ubice ili nekog drugog, istraga je u toku. Novinar ugleda Lakša kako dolazi te odmah dotrči do njega. Pita za ubicu. Lakš prilazi, gleda Višalovo tijelo. Pita da li su saznali nešto o žrtvi. Jedan od policajaca negira, nisu pronašli ni mobilni telefon ni novčanik. Lakš krene, opet ga sačeka onaj novinar i ispituje o ubici. Lakš veli da ne mogu ništa reći medijima još sem da će sigurno uskoro uhvatiti ubicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dip i Arohi su u autu. Ona ga gleda, želi nešto da kaže, ali oklijeva. Ipak mu se izvini, u ljutnji mu je svašta rekla, da je on kriv što Višal nije došao. A istina je da nije njega, ko zna šta bi sa njom bilo. Dip veli da je u redu, dešava se to, u ljutnji ne razmišljamo. Kažemo ono što ne želimo. Neka zaboravi. To je slabost svakog čovjeka, razumije je. Arohi veli da je on jako dobar čovjek. On se nasmije, zahvali se, on je dobar čovjek, ali očigledno ne toliko da ga ona prihvati. Arohi ga pogleda i malo se nasmiješi. Dip je pita šta želi, svojoj kući da odgovara na pitanja bratu i snahi, ili sa njim njegovoj na mehendi ceremoniju gdje ne mora da odgovara na pitanja. Arohi razmišlja.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site