Istanbulska nevesta 40. i 41. ep.!Emir saznaje za Surejinu trudnoću!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 40. i 41. ep.!Emir saznaje za Surejinu trudnoću!

By  | 

Istanbulska nevesta 40. i 41. ep.!Emir saznaje za Surejinu trudnoću!
40 epizoda
Esma govori Garipu da Sureja čeka bebu i da ne može da ostavi sada decu i unučiće.Garip shvata da ona odbija njegovu ponudu.Esma mu govori da joj je u toj vili zaista teško, ali joj on objašnjava da nakon svake teškoće dolaze lepi dani.Svi u konaku su napeti jer se Esma i Garip i dalje vidjaju.

41 epizoda
Emir saznaje za Surejinu trudnoću i donosi drastičnu odluku.Adem pročita pismo i saznaje čiji je sin.Adem se opija, jer mu nije lako da prihvati istinu koju mu je majka godinama skrivala..Faruk i Sureja su srećni zbog prinove, brine ih samo Emir.Garip je u bolnici jer je imao infarkt.Adem odlazi kod majke u posetu i daje joj pismo koje je pročitao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!