Italijanska mlada 23 epizoda

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada 23 epizoda

By  | 

Italijanska mlada 23 epizoda

Fiorella je vidljivo uznemirena zbog onoga što joj se dogodilo sa Pedrom. Gianna joj kaže da se mora smiriti, inače će svi primetitinjena osećanja. Federica zove Dantea i kaže mu da ima kopiju dokumenta koji je izvadila iz Eloisinog sefa. Dante joj govori da sada ima važnijih stvari. Pedro je ranjen. Osvaldo je pucao i kaže da je to bio nesrećni slučaj.

Federica kaže da moraju javiti Eloisi, a Dante joj govori da to ne smeju učiniti jer je on šef osiguranja i da je važno da Pedro preživi ovo ranjavanje. Sonia traži da Osvaldo objasni šta se dogodilo, a on traži to objašnjenje od nje. Kaže joj da zna da je bila sa Pedrom u hotelu, što nju iznenadi. Roxana upozori Benita da će oterati Giannu i sestru ako ga opet vide sa njom. Fiorella obuče uniformu medicinske sestre kako bi posetila Pedra. Sonia kaže Osvaldu da nije bila sa Pedrom a i ni sa kiim drugim. Ona sada shvata da je Osvaldo pucao zbog svoje ljubomore. Gael kaže Osvaldu da zna zašto je pucao u Pedra, ali Osvaldo tvrdi da je sve to bio nesrećni slučaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site