Izdaja - 22. epizoda!

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 22. epizoda!

By  | 

Pojraz se ne uzdržava ni od kakve žrtve da bi Neslihan, u koju je zaljubljen, vratila svoju decu. Na Neslihaninu molbu kupuje kuću pored Muratove kuće. Arkun postaje predsednik odbora nastupajući pred Muratom, koji pokušava da otkupi većinu akcija holdinga. Muratov entuzijazam je ostao na njegovom putu i ​​on je odlučan da otkloni bol. Pojraz kaže Neslihan da moraju da ostanu u istoj prostoriji da bi se njihov brak smatrao stvarnim. Hoće li Neslihan pokazati pažnju koju Pojraz očekuje od nje?

Po povratku na dužnost, Atilin prvi posao je da dobije dosije Koraja, koji je nestao. On satera Damlu u ćošak i na kraju uspeva da uhvati Nedžatija na grobu gde su sahranili Koraja. Pronađeni dokazi ukazuju na Damlu i ona je uhapšena. Pojraz se brine o Damli govoreći da ona nosi njegovo dete. Ova situacija stvara probleme između Neslihan i Pojraza. Neslihan i Damla se svađaju, Damla pada. Hoće li Damla i njena beba preživeti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *