Izdaja - 4. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 4. epizoda

By  | 


Izdaja – 4. epizoda 

Nakon što je videla Damlu i Murata kako se ljube na otvaranju, za Neslihan je nemoguće da više poriče činjenicu da je prevarena. Očajna, ona je čak upitala majku kako je izdržala prevaru. Međutim, došlo je i vreme za suočavanje. Van sebe, Neslihan obavi razgovor sa Damlom. Damli stiže poruka na telefon nakon koje užasnuto pogleda Neslihan koja joj potvrdi da je sve saznala i upita je kako je bilo dok je spavala sa njenim mužem, da li im je bilo lepo i zabavno? Potom drekne i ponovo je upita kako je bilo. Doda da ima pet minuta da spakuje svoje stvari i smesta se gubi iz njene kuće. Damla pokuša da je odgovori, ali joj Neslihan odvali jaku šamarčinu. 
Neslihan i Murata odvodi na sred puta gde mu priznaje da je sve saznala i videla ih kako se ljube. Murat izgovorima pokuša da se opravda da joj je rekao da tu devojku nije trebalo dovesti. Neslihan ipak zna da je laž da nemaju aferu od ranije. 
Murat uporno ponavlja Damli da je gotovo, na šta mu ona odgovara da je tek počelo jer je trudna. 
Damla u autu saopšti Neslihan da je trudna nakon čega dolazi do saobraćajne nesreće. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *