Izdaja - (2. sezona) 9. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – (2. sezona) 9. epizoda

By  | 


Izdaja – (2. sezona) 9. epizoda
Tajne, laži, pretnje, nezamislive strategije zahvatile su Šahikinu porodicu. Usred smrtonosne partije šaha su. Nehir je utihnula, ni sa kim ne progovara. Neslihan ne zna kome da se obrati za pomoć i šta da radi. Murat je, pak, nestao pod izgovorom da mora da prekine štrajkove koji su izbijali u fabrikama. On je zapravo na brodu sa Damlom koja smera nešto da bi se otarasila Neslihan. Za to vreme, Neslihan, uz Korajevu pomoć, otkriva pravi razlog Nehirinog ćutanja. Naime, mala je videla Damlu i Murata kako se ljube, nakon čega joj je Murat zapretio da će joj se mama razboleti ako išta o tome kaže. Neslihan kuje nezamisliv plan da se osveti Damli za ovo. Murat, nesvestan svega ovoga, saznaje veliku tajnu koju je Damla sakrila od njega zbog čega poludi. Damla, potresena velikim udarcem koji je zadobila od Neslihan, ulazi u velike pregovore sa Šahikom. Prisutne sledećeg dana u holdingu očekuje veliko iznenađenje kada se tamo pojavi i Damla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site