Izdaja – 6. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 6. epizoda

By  | 


Izdaja – 6. epizoda
Neslihan i Murat su u ogromnom šoku kada Sinan dovede Damlu u njihovu kuću na večeru kao svoju devojku. Međutim, iako je Damlin početni plan bio da Neslihan ostavi Murata, Neslihan reši da je nasamari i predlaže da venčanje, što pre obave. 
Neslihan upozori Damlu da je rat započeo. 
Damla i Sinan uživaju u “ljubavi”, što Murata dovodi do ludila. Neslihan je nesigurna.
Murat upozori Damlu, koja uopšte ne mari za opasnost koja vreba, da će se oboje opeći zbog toga što radi. Koraj ih uslika u momentu kada Murat zgrabi Damlu za ruku.
Murat, koji ne može da podnese da vidi Sinana i Damlu zajedno, kako bi sprečio njihovo venčanje obavesti Neslihaninog oca da Sinan iz inata namerava da oženi neku jeftinu devojku. Pravi šok nastaje kada se on pojavi, zbog čega se Šahika onesvesti i upadne u bazen. Nakon što je izvuku, Sinan panično izjavi da ne diše. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *