Izgubljena čast - 3, 4 i 5 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 3, 4 i 5 epizoda

By  | 

Izgubljena čast - 3, 4 i 5 epizoda

Izgubljena čast – 3, 4 i 5 epizoda

3. epizoda
Fatmagul ne može govoriti zbog šoka od svega što je proživela pa ne može dati izjavu. Policija pokušava prikupiti podatke o Fatmagulinu identitetu, a najveći im strah uliva Babica. Policija prati tragove koji ih odvedu sve do farme Jašaranovih. Erdogan sazna da se sprovodi istraga pa okupi sve učesnike. Erdogan i Selim postaknuti strahom da će biti uhvaćeni kreću u akciju. Jedini način da se spase vide u Selimovu ujaku Muniru. Najveći dokaz katastrofe koja je zadesila Fatmagul skriven je kod njezine zaove Mukades. Mukades je odlučna da tu priliku koja joj je pružena iskoristi na najbolji mogući način.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


4. epizoda
Na Fatmagulin život pale su crne senke četvorice, no ona se s Mustafinim dolaskom ponada…Babica je saznala da je Kerim jedan od zlikovaca koji su naudili nepoznatoj ranjenoj mladoj devojci kojoj pomaže. U Babici se razočaranje meša s besom i ona je odlučna Kerima predati policiji.Mustafa kreće u akciju kako bi vlastitim rukama kaznio osobu koja je silovala Fatmagul. Sredinu uzbune govorkanja da su napadači uhvaćeni.

5. epizoda
Advokat Munir ne želi da događaji izmaknu kontroli pa se obrati Kerimu. Dok porodica Jašaran traži načine da se slučaj zatvori bez upletanja njihova imena, Mukades koristi dokaz koji drži u rukama i sklapa ugovor kojim će u ime spašavanja vlastite budućnosti žrtvovati Fatmagulinu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *