Jab Harry Met Sejal (2017)

Indijski filmovi

Jab Harry Met Sejal (2017)

By  | 

Jab Harry Met Sejal (2017)

Jab Harry Met Sejal (Kada Hari upozna Seđal) je indijski romantični film iz 2017. godine. Direktor filma je Imtiaz Ali a u glavnim ulogama su Shah Rukh Khan i Anushka Sharma. Ovo je njihova treća saradnja posle filmova “Rab Ne Bana Di Jodi” i “Jab Tak Hai Jaan”. Film je sniman u Pragu, Amsterdamu, Beču i drugim lokacijama. Film nije ispunio očekivanja, smatra se da je imao najmanji rejting za SRK-ove filmove od 2012.

O filmu: Harinder “Harry” Singh Nehra je turistički vodič u Amsterdamu. On je jeftini ženskaroš ali je veoma učtiv i prijatan vodič. Nakon što dovede Gujarati porodicu na aerodrom, Harry upoznaje Sejal Zaveri, člana te Gujarati porodice, koja je izgubila svoj verenički prsten. On se složi da joj pomogne da pronađe svoj prsten. Posle joj ispriča da je ostavio svoju kuću u Nur Mahal selu i došao u Kanadu kako bi postao pevač. Ipak, taj posao nije uspeo. Harry i Sejal putuju u mesta gde je on na početku odveo porodicu, u potrazi za prestenom. Tokom potrage, Haryy se zaljubljuje u Sejal ali joj to ne otkriva jer je ona verena sa nekim drugim. Oni ubrzo saznaju da je kriminalac po imenu Gas ukrao prsten. Odlaze do Gasa da povrate prsten ali Harry-a izmlate Gasovi banditi. Kasnije dok Sejal traži antiseptik za Harry-a u svojoj torbi, ona nalazi prsten i shvata da je on sve vreme bio sa njom u torbi. Ipak, ona ne govori Harry-u o tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg dana, Harry i Sejal odlaze u Frankfurt na venčanje Mayanka, Harry-jevog prijatelja. Nakon venčanja, Harry i Sejal se svađaju te posle toga Sejal odluči da ode u Indiju. Na aerodromu, Sejal pokaže Harry-u prsten i kaže da je sve vreme bio u njenoj torbi. On je pita da se čuva i poželi joj sve najbolje. Sejal se vraća u Indiju dok se Harry vraća svom poslu. Prolazi vreme a Harry-u nedostaje Sejal te pada u depresiju. Na insistiranje prijatelja Mayanka, Harry odlazi u Mumbaj na Sejalino venčanje. Kada stigne na mesto događaja, saznaje da je venčanje otkazano i nalazi je ispred kako sedi. Njih dvoje podele osećanja koja osećanju i vraćaju se u Harry-evo selo, Nur Mahal, gde se on ujedinjuje sa porodicom i ženi Sejal. Završavaju na selu u idiličnoj ljubavnoj priči.

We don’t own this picture.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site