Junska noć – od 73. do 77. epizode – Su je izvršila samoubistvo, život Havin i bebe je ugrožen!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – od 73. do 77. epizode – Su je izvršila samoubistvo, život Havin i bebe je ugrožen!

By  | 

Su je izvršila samoubistvo, život Havin i bebe je ugrožen!

73: Pod pretnjama, svi Ajdinovi polako psihički pucaju. Kada Duygu sa decom dođe u kuću u kojoj se porodica krije, to dodatno zakomplikuje sve odnose. Kumru počinje svoju istragu oko Harunove kćerke, jer misli da ugrožava njihove planove. Denise počinje svoju istragu nakon što primeti zanimljivu koincidednciju.

74: Odnos između Ajše i Hamdija je sve komplikovaniji. On pokušava pokazati svoju naklost, ali ona je hladna. Kemal dolazi posetiti Duygu, ali Havin sprečava Barana da učini novu glupost. Su je izvršila samoubistvo skočivši s terase. Denise za to vreme pokušava rešiti Cemalov slučaj i dolazi do važnih tragova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


75: Lale i Levon imaju finansijskih problema zbog novonastale situacije. Havin im nudi pomoć. Denise pokušava ubediti Ugura da odustane od plana i daje mu ponudu. Baran odlazi da se konačno obračuna s Kemalom kada on dođe po Duygu da je izvede na ručak. Havin iritira takvo njegovo ponašanje. Ugur uspeva snimiti Sezaijevo priznanje. Denise ima dokaz.

76 i 77: Yagmur se ponovo pogorša stanje. Kumru dolazi na ideju da Havin ostane u bolnici čuvati trudnoću u poslednjim mesecima. Međutim, čini se kako je odluka prekasno donesena. Ugrožen je život i trudnice i bebe. Zbog novonastale situacije Baran zapreti kako će zapaliti bolnicu i sve u njoj. Pojavljuje se i Gulaga s pištoljem u ruci.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *