Junska noć - od 23. do 25. epizode - Duygu zbog Havin doživi nervni slom

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – od 23. do 25. epizode – Duygu zbog Havin doživi nervni slom!

By  | 

Junska noć – od 23. do 25. epizode – Duygu zbog Havin doživi nervni slom
23. epizoda:
Nakon što Cemal sazna istinu Havin beži. Baran je očajan i traži je. Cemal je odlučan da Kumru naplati za svoje postupke iz prošlosti. Duygu se pokušava nositi sa ljubomorom i Baranovom opsednutošću Havin, zbog čega doživljava nervni slom. Tarik radi sve kako bi se pomirio sa Ayse, koja i dalje misli kako nije dovoljno dobra za njega. Harun razmišlja o napuštanju bolnice i prihvatanju nove poslovne ponude.

24. epizoda:
Gulaga smešta Havin u kuću na selu. Njen povratak u selo izaziva nevericu kod porodice. Cemal traži Havin kako bi joj se izvinuo za neprijatnosti koje joj je uzrokovao. Duygu se oproravlja, u posetu joj dolazi Kumru i Harun, što Duygu koristi kako bi dobila odgovore. Duygu uzima djecu i odlaz od kuće. Kumru ne može izaći na kraj sa optužbama, zbog nekontrolisanog ponašnja smeštaju je na psihijatriju.
25. epizoda:
Ayse priznaje svoja osećanja Tariku. Tarik prosi Ayse. Kumru boluje od poremećaja višestruke ličnosti. Havin se priseća svog života. Havin odlučuje ocu dati drugu priliku. Gulaga odlazi u bolnicu i traži od Kumru odgovore. Basri i Veda provode sve više vremena zajedno, što majka Zuhre teško podnosi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *