Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 16. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 16. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 16. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Asta je prilično zapanjena, shvati da će morati da radi za organizaciju svečanosti Šloka i njegove porodice, što znači da će joj Šlok biti glavni neko vreme. Odmah nazove Avduta u nameri da razgovara sa njim. Kalindi se javi, krene da Avdutu da telefon, i za to vreme Asta čuje preko telefona kako je on (Avdut) i Ađu hvale pred gostima. Kalindi se potom obrati Avdutu i kaže mu da Asta zove. Avdut se javi Asti, koja mu otkrije da je potpisala i ugovor danas. Vreme joj je za sastanak, pa će prekinuti. Nakon razgovora, priseti se momenata, svesna je da je to san njenih roditelja, nema drugog izbora pošto je već potpisala ugovor, ne može da uništi svoju karijeru a ni san sebe i svojih roditelja, samo zbog Šloka.

Niranđan priča sa Avdutom o proslavi “srebrnog jubileja”. Zamoli ga da pregleda neke papire. Avdut veli da nema potrebe za proverom, sve što on (Niranđan) radi je bez greške. On (Avdut) zatim pozdravi i Anđeli. Niranđan primeti Kavijine (Kavija je kćerka Varada i Sođal, tj. Niranđanova unuka) sandale i nasmeje se, pa prokomentariše kako su baš slatke. Zamoli Anđeli da donese posluženje za Avduta. Izjavi da mu se Šlok u svim poslovima pridružio i od tog trenutka im je sve krenulo na bolje, otkupili su i plac za svoj sledeći projekat. On izjavi i da je Šlok jako talentovan. Anđeli se razbesni kada ugleda Kavijine sandale u stalcu za cipele ( Izgleda da tu stoje samo cipele muškaraca. Bože, ovoj ženi sve smeta… – prim.prev.).

Asta je došla na radno mesto, moli se da je unutar kabineta Niranđan i da sa njim sarađuje za pripreme buduće proslave, a ne sa Šlokom. Otvori oči kada uđe unutra i ugleda Šloka.

Asta: “Bože, ja sam samo želela da ga izbegnem, ali vidim njegovo lice iznova i iznova!”

Šlok: “Zar ne znaš kako da pozdraviš klijenta?”

Asta: “Dobro jutro, gospodine…” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site