Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 28. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 28. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 28. epizoda

Prevod: Sebastijan 🙂

Epizoda počne sa Šlokom koji grdi Astu, spomene bivšu devojku Svati i Asta prvi put čuje za nju. On okrene leđa Asti koja mu se izvini. Šlok uspe da smiri bes i krene odatle. Asta gleda za njim.

U vili Agnihotrijevih, Niranđanov brat se obraća Anđeli, govori da ne postupa ispravno sa Sođal. Trebalo bi da je naučila lekciju iz svoje prošlosti, ali se čini kao da je ona (Anđeli) čak i ponavlja (grešku). Anđeli ga baš i ne razume, te je on podseti na neka njena stara vremena. Ona se zbog toga naljuti. I Niranđan siđe u hol i pogleda ih. Njegov brat se povuče i ode čim ga vidi. Niranđan veli da je puđa završena, Šlok se ubrzo vraća. Anđeli odgovori će čim dođu, pričati sa Astom o svemu. Niranđan joj napomene da ne priča sa Šlokom o Asti uopšte.

Sa druge strane, Šlok i Asta su stigli njenoj kući. “Saiyaan Ve” svira u pozadini dok ona njemu pruža neke slatkiše… Šlok ih nekim čudom prihvati, nakon čega joj se izvini. Ona ga pogleda pa krene u pravcu svoje kuće. Šlok je gleda dok odlazi od njega. Ona se, dok korača, pita da li da mu postavi pitanje u vezi Svati koju je spomenuo, te se okrene. Pogleda u njega, ali on je krenuo. Zatim prokomentariše sama za sebe da se on izvinio, ali mu nije odgovorila, šta joj se to dešava? Danas, Šlok joj je opalio šamar ali se ona nije naljutila na njega… zašto? Vidimo da je Kalindi srećna što ponovo vidi Astu, čvrsto je zagrli. Primeti da je obučena u “sari”. Asta veli da joj je taj “sari” koji ima na sebi dao Šlok.

Kalindi: “Zašto si ga obukla? Znaš njegovu majku, ako sazna za to…”

Asta: “Haljina mi je bila poderana i za ništa, zato mi je on ponudio da obučem ovo…” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site