Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 71. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 71. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 71. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Asta se šokira kada vidi da Šlok nosi neku masku. Kavja zamoli Astu da od Šloka zatraži haljinu za nju (Kavju). Asta se izgovara da će kasnije, ne sada.
Šlok se ubaci, obrati se malenoj Kavji: “Običaj mi je da iznenađujem, pravi sam majstor u tome. Možeš slobodno da pitaš Astu da ti potvrdi.” 🙂
On potom pogleda Astu i nasmeje se. Asta odlazi odatle svesna da je ponovo provocira.
U sledećoj sceni, Avdut gleda video sa Astinog venčanja i emotivan je. Kalindi dođe i primeti da se raznežio. On brzo obriše svoje suze. Kalindi ga pita šta bi, deluje utučeno, da li mu nedostaje Asta? On negira, imao je višak slobodnog vremena, pa je rešio da pogleda video sa venčanja. Kalindi ga pita zašto krije da mu Asta nedostaje… Kao da je juče bio dan kad je prohodala, a vidi sad, odrasla je i udala se. Ađu je isto tu, kaže da je Asta uvek bila i ostaće zvezda njihovih očiju. Nedostaje im Asta i pričaju o njoj. Avdut veli da ne zna kako da živi/žive bez Aste. Kalindi potvrdi, ali jednog dana je morala da ode, to je svetski običaj. Nada se da je srećna. Avdut je uveren da će je Šlok činiti srećnom. Kalindi se složi sa njim, prvo je imala loše mišljenje o njemu, ali mišljenje joj se promenilo kad je posvedočila njegovom dobrom ponašanju. Nada se da će Asta i Šlok biti uvek zajedno – srećni. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site