Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 74. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 74. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 74. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Anđeli se obrušila na Astu: “Prestani da se protiviš, ovo nije kuća tvog oca, ova hrana je nepotpuna, da nisi ovako nešto ponovila! Sad otiđi i daj to nekom siromahu, pa ponovo spremi jelo.”
Asta utučena uzme posudu i ode iz trpezarije.
Sa druge strane, Avdut je skrušen, otkrije Kalindi da je zaglavio u nevolji, sumnjaju na njega za mito i počeli su ispitivanje. Kalindi pita kako je to moguće, pa prosto ne veruje. Ađu se nada da neće biti optužen, jer je pošteni čovek i radnik. Avdut veli da ne razume kako je ovo moguće, da mu neko nije smestio ovaj slučaj? Ili je posredi samo greška? Kalindi spomene Niranđana koji bi mogao da mu pomogne. Avdut odbije, neće da meša Agnihotrijeve. Ne želi da Asta posle ispašta zbog njega. (Dakle: Abejeva majka, i ujedno i Đotina svekrva se zove Sulba. Tako da, od sada ćemo za nju pisati tako 🙂 – prim. prev.)
Sulba pred ogledalom, u svojoj sobi, isprobava zlatne minđuše i nakit koji je preotela Đoti. Abej dođe, malo pomahnitao, ispriča joj da je Đoti pokušala da nazove svoje. Šta da radi, da li da preduzme nešto po pitanju Đotine porodice? Sulba mu kaže da će se ona pobrinuti za Đoti, on neka se pozabavi Agnihotrijevima. Savetuje mu da pronađe najlabaviju osobu u Agnihotri vili. Potom neka osvoji poverenje te osobe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site