Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 78. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 78. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 78. epizoda

Šlok silazi u salu. Vinajak mu iskreno kaže da se ni njemu ne sviđa sve ovo. Koja je svrha njihovog obrazovanja kad i oni rade ovo? Varad podrži Vinajaka, deli njegovo mišljenje. Šlok kaže Vinajaku da je rekao Asti da je ni na šta neće terati, može da radi šta želi. Anđeli govori da Asta mora da odradi ritual. Nema drugog izbora. Asta dođe tu i Anđeli je besno pogleda. Šlok pogleda Astu. Asta ode na svoje mesto zbog čega se Šlok nasmeši.

Asta pogleda u vodu kojom je oprala Šlokove noge. Podigne posudu i plačući se sprema da popije. Pogleda Anđeli i svi pogledaju u nju. Tužna muzika se čuje u pozadini. Asta skupi snagu da suprotstavi ritualu i prospe vodu na pod. Anđeli pobesni. Svi su šokirani. Anđeli je pita kako se usudila da prospe i krene da je ošamari, ali je Vinajak zaustavi. I Niranđan i Šlok su besni na Astu.

Vinajak pita Anđeli šta to radi. Da li joj priliči da ošamari svoju snaju? Anđeli kaže da mu je mnogo puta rekla da se ne meša u njeno domaćinstvo. Mnogo puta je objasnila toj devojci, ali ona i dalje ne sluša. Ali, zna kako da je nauči njenim pravilima. Ako on ima neki prigovor, može da ide, neće ga zaustavljati. Vinajak napusti salu. Varad pogleda Niranđana pa i on ode. Anđeli kaže Asti da joj je oprostila sve greške, ali ne može da nastavi sa tim, neće trpeti to. Mora da obavi ritual. Asta kaže da su po njoj muškarci i žene jednaki, tako da ono što je ona uradila nije bilo pogrešno. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site