Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 80. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 80. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 80. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Šlok pozove inspektora i kaže mu da ima dokaz protiv Avduta koji će mu uskoro poslati. Asta je šokirana, pocepa papire koje ovaj ima protiv Avduta. Potom mu ih baci u lice. Šlok počne da se smeje što nju zbuni. On veli da joj je već rekao da je lukaviji od nje, ti papiri nisu bili originalni, već samo kopija. Bez brige, pravi, originalni papiri će stići u policijsku stanicu, a sada može da ide kući i pomogne svom bolesnom, poštenom ocu. Žali ga. Asta se povređena i uplakana obruši na njega: “Nisam mogla ni da zamislim da ćeš ovo da uradiš! Kako možeš da radiš ovo mom ocu?! U životu nisam videla jeftinog čoveka poput tebe, ne mogu da verujem da sam te volela!”

Đaja je došla kod Anđeli sa sokom. Pokuša da isprovocira ovu i okrene je još više protiv Aste. Anđeli joj je naručila kartu za povratak kući. Anđeli naredi Sođal da spremi hranu za majku, kako ne bi sutra putovala gladna kući.

Abej dovede Đoti kod Šloka u kancelariju, da bi navodno popričala sa njim o Abejevom poslovnom gubitku. Šlok se pobrine za to, a kada Đoti krene odatle, Šlok napiše ček na Đotino ime i zabrani Abeju da je dovodi u kancelariju. Napomene da je Đoti njegova (Šlokova) sestra, ne marioneta koju on (Abej) koristi radi novca. Kada se Đoti vrati, potvrdi da je potpisala neki ugovor. Pozdrave se. Abej i Đoti odlaze. Šlok pogleda na sat i pomisli na Astu.

Asta se brine o svom ocu. Njemu je puno srce zbog ovoga. Asta čita neke viceve/pošalice kako bi ga oraspoložila, i Ađu i Kalindi se smeju. Kalindi im poveri da sada misli da je pogrešila u vezi Šloka ranije, srećna je što je on (Astu) toliko voli, što je tako brižan. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site