Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 81. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 81. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 81. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Anđeli obavesti Astu da će morati da odradi neki post kako bi okajala to što je prekršila porodične tradicije i sabotirala puđu. Asta se složi da to uradi zbog nje. Đaja pokuša da isprovocira Anđeli, ali Anđeli ne padne to, već joj kaže da Asta vrlo dobro zna da ne sme da prekida post.

Sledećeg jutra, Asta se sprema. Šlok joj nanese bindi i zadirkuje je. Pokuša da joj uvali šoljicu čaja, ali ona to uspe da izbegne i direktno odbije. On se podsmeva i izjavi da svakako neće biti u stanju da izdrži taj post. Asta besna ode iz sobe.

Sođal radi u kuhinji. Pridruži se i Asta. Anđeli naloži Asti da spremi brdo hrane, pošto danas kuvaju i za decu iz nekog ašrama. Asta se fino složi i baci na posao.

Kirloskarovima nedostaje Asta…a posebno Kalindi.

Asta krene da popije čašu vode, ali se priseti svog posta i zaustavi. Anđeli prekori Sođal koja joj ponudi sok, prokljuvila je da pokušava da joj sabotira post. Potom prekori i Astu da radi brže, to je jednodnevni post, ne traje mesec dana, pa je tako slabašna.

Ručak je. Asta servira hranu iako oseća vrtoglavicu. Anđeli, naravno, nema razumevanja za to. Niranđan je pita kako je Avdut. Nije stigao da ga poseti, jer ima puno obaveza. Nakon što Niranđan, Šlok, Varad i Vinajak odu, Anđeli naredi Asti da servira hranu i njoj i Sođal. Asta im servira iako se ne oseća dobro. Šlok je doziva. Na putu, Đaja je presretne i ponudi joj hranu, kobajagi ne može da je gleda takvu. Anđeli se obruši na Đaju i upozori je da će sledeći put zaboraviti da je gošća, bude li pokušala nešto slično. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site