Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 82. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 82. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 82. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Šlok grmi: “Nemate nikakva prava da kažnjavate Astu! Ako ja nisam Vaš sin, kako Asta onda može da bude vaša snaha?!”

Asta ga zbunjena, i dalje na podu gleda (on je inače pridržava 🙂 – prim.prev.). Šlok besan nastavi da se obraća Anđeli; samo on i Niranđan imaju prava da kazne Astu! Ona (Anđeli) ne postoji u njegovom (Šlokovom) životu! Asta krene da se umeša, ali Šlok odseče da je to između njega i gđe. Agnihotri. Varad predloži Šloku da povede Astu, malaksala je, neće moći hodati.

Šlok podigne Astu u naručje i odatle je vodi u sobu… Asta ga celo vreme gleda…

Sođal prebacuje Varadu da on nikada ne vodi računa o njoj, kao o Asti! Varad je savetuje da pokuša barem 1% da bude poput Aste.

Šlok dovede Astu u njihovu zajedničku sobu. Nežno je položi na krevet i skine joj papuče. Uzme čašu vode i ubaci neki prah unutra. Svojim rukama joj da kako bi popila… Asta ga gleda, iznenađena njegovom promenom ponašanja… Šlok se brine o njoj. Ide “Saiyaan Ve”… Vidi se da je Asti drago zbog ovoga. Razmene poglede. Potom je on pita šta gleda? Pomislila je da ga je briga za nju? Zaista misli da ju je zavoleo? Ismeje se, kobajagi mu je žao, ali ništa slično nije u pitanju. Njihov brak je i dalje košmar koji je pretvorio u realnost za nju (Astu). Šta će.. Radi sve ovo kako bi se ona što pre oporavila, i započela pripreme za medeni mesec sa njim. Ako i pomisli da ga odbije, njen otac… Nema drugog izbora sem da pristane na odlazak sa njim. Asti pođu suze… Šlok odlazi, a ona gleda za njim… (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site