Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 104. do 107. epizode

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 104. do 107. epizode

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 104. do 107. epizode

Preveo: Sebastijan 😀

104: Varad traži od Šloka da se pomiri sa Astom. Šlok naredi svojim podređenima da motre na Astu i sve što ona radi. Asta uspe da nađe posao. Ta firma od nje zatraži da potpiše neku vrstu ugovora. Ona je zapanjena kada sazna da je Šlok zapravo njen šef. Kalindi zahteva od Šloka da potpiše papire za razvod braka.

105: Šlok povredi ruku, baš u trenutku kada Kalindi od njega zahteva da potpiše papire za razvod braka. Asta se uputi kod Šloka kada sazna o njegovoj povredi. Niranđan savetuje Anđeli da pokloni Asti ogrlicu za njen prvi “Vaat” ritual. Kasnije, Kalindi da Asti do znanja da se Šlok namerno povredio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


106: Asta stavi ogrlicu koju joj je Anđeli poklonila. Stiže u Agnihotri vilu. Zamoli Niranđana da dozvoli njen i Šlokov razvod, tj. da se verovatno složi. Ogrlicu potom vrati njemu (Niranđanu). Šlok preda potpisane papire za razvod Asti. Ona njega sprečava da skine njenu “mangalsutru”.

107: Niranđan obaveštava Šloka da je prvo saslušanje u vezi njegovog razvoda sa Astom već sutradan. Kalindi isto obavesti Astu. Nešto kasnije, Asta i Šlok su zaglavljeni u poslovnoj zgradi u kojoj je izbio požar. Anđeli sazna za to i počne da paniči!

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site