Kako da nazovem ovu ljubav? – 317. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 317. epizoda

By  | 

BeFunky Collage

Kako da nazovem ovu ljubav? – 317. epizoda
Svi su za trpezarijskim stolom. Pajal služi hranu. Dolazi Kuši, stavlja bokal vode na sto. Nani se zakašlje pa zamoli Kuši da joj sipa malo vode. Kuši je nešto sva izgubljena u mislima i sipa vodu u čašu sa mlekom ni ne primetivši. Svi se iznenade, Arnav zausti da je zaustavi, ali prekasno. Pajal pita Kuši šta to radi i ova tek tada zgranuto shvati šta je u radila. Izvinjava se. NK potom primeti da je Kuši obukla gornji deo odeće naopačke, pa prokomentariše kako mu se sviđa njen stil. Svi se opet iznenade. Arnav se smeška i u sebi razmišlja kako je ta devojka načisto poludela. Baka pita Kuši zašto nosi odeću naopačke. Kuši uzvikne od šoka kad se pogleda. Hoće u zemlju da propadne od srama. Arnav počne da je zavitlava upitavši je zašto je taj dan toliko pogubljena. Kuši samo bez reči ode odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anđeli se navodno spremila da ide u hram. Arnav razgovara preko telefona, ali joj priđe i kaže da će i on ići sa njom. Anđeli odgovara da nema potrebe, brzo će ona. Arnav je opet pita, ali Anđeli ponovi da zaista nema potrebe i da je srećna što ju je pitao. Manorama je pozove i kaže joj da ide ona sa njom, samo malo da popravi šminku. Anđeli i njoj kaže isto, dodajući da „aarti“ samo što nije počeo, a i moraće malo da ostane kako bi pomogla oko priprema za praznik Janmashtami. Očito je da želi ići sama. Manorama je ubeđena i odlučuje da ostane kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  25 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site