Kako vreme prolazi od 297 do 302 epizode - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi od 297 do 302 epizode

By  | 

Kako vreme prolazi poslednje epizodeKako vreme prolazi od 297 do 302 epizode
297 epizoda
Deniz dovodi Kerema kući na doručak, što se Soneru ne sviđa. Mete govori Tugrulu da Arif nije došao kući i da želi da njegovi ljudi idu da ga traže. Policija upada kod Hakana u prodavnicu i počinje pretres svega bez objašnjenja. Hakan, u želji da sazna razlog, dobija batine.

298 epizoda
Džemile priča sa Berin o Hakanu i govori joj da ne želi kasnije da pati ako Hakan nađe drugu ženu. Tugrulovi oslobođeni zarobljenici presrećno se zahvaljuju Sulejmanu, Arifu i Soneru što su ih izveli iz zarobljeništva. Berin nije oduševljena kada Hakan javi Zehri da je otputovao sa Rujom u Bursu.

299 epizoda
Džemile ostaje bez reči kada je Mete dovede u prostor gde drži Tugrula, na njegovo ponašanje i količinu besa koje Mete ima u sebi. Gozde je, prateći Metea došla do kuće gde su svi bili zarobljeni. Berin počinje da šalje Hakanu pozitivne signale.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


300 epizoda
Policija opkoljava kuću u kojoj Mete drži Tugrula zarobljenog. Mete ne želi svojevoljno da se preda, s toga pruža otpor i blokira vrata, kako policija ne bi mogla da uđe u kuću. Arif otvara oči policiji da su se u toj kući odvijali najgori zločini, mučenja i ubistva.

301 epizoda

Cela porodica je presrećna što se Mete vratio kući normalnog psihičkog zdravlja i Ajče i Mete konačno uživaju u svojoj ljubavi. Hakan i Berin provode prelepo sunčano popodne u prirodi, gde nakon toliko vremena i zajedničke tuge spuštaju maske i obasipaju se poljupcima.

302 epizoda
Karolin dolazi do Džemiline kuće da traži Mustafu, kako bi ga odvela u Švajcarsku protiv njegove volje. Međutim, Karolin kada ugleda Iba, koji ju pratio do Džemiline kuće, ipak beži i odlazi na put bez sina. Ibrahima hapse i odvode u zatvor.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *