Kako vreme prolazi od 220 do 230 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi od 220 do 230 epizode

By  | 
kako vreme prolazi

Majka i sin

Kako vreme prolazi od 220 do 230 epizode

221 epizoda
Soner odlučuje da pruži šansu novoj dadilji Bahar da vodi računa o Deniz. Osman pomaže Ajče da pobegne od brata i vidi se sa Meteom. Berin je konačno skupila hrabrosti i rekla Zehri istinu o tome da joj je Hakan otac.
222 epizoda
Ibrahim dolazi da prosi Mesude i ovaj put njeni roditelji pristaju, misleći da je ona u drugom stanju. Mete se prerušava u prodavca boze kako bi video Ajče, makar i na pet minuta. U realizaciji tog plana učestvuje i Osman bez Meteovog znanja, tako što ga prati i čuva mu stražu, dok Mete provodi kratko vreme sa Ajče. Mithat se ranije vraća kući i Osman, kako bi zaštitio brata, presreće mu put tražeći batine.
223 epizoda
Berin je zabrinuta zbog Zehre, koja neće da priča ni sa kim. Zija i Sulejman pronalaze gde Bahar boravi. Sulejman uspeva da nagovori Bahar da se vrati kod Sonera u kuću i da ipak probaju da funkcionišu uprkos netrepeljivosti koja postoji među njima. Deniz normalno prihvata Bahar kao jedinu dadilju do sada. Ekrem dolazi po Zehru u školu, što ostavlja Berin u šoku.
224 epizoda
Zehra beži od kuće i pravo na vrata odlazi Hakanu govoreći mu kako želi da živi sa njim. Deniz na sve načine pokušava da otera Bahar, koja je jednako tvrdoglava kao i ona i ne želi da popusti. Nakon što je naučio da koristi pištolj, Mithat dobija zadatak da se reši Ajdina.
225 epizoda
Mithat ima noćne more zbog naređenja koje je dobio da ubije Ajdina. Ajdina muči što ne zna kako da priđe svojoj simpatiji. Zehra ne želi da čuje majčin glas ni preko telefona.
226 epizoda

Džemile brine što Zehra neće da ide kući, već sve vreme provodi kod Hakana. Civilna policija dolazi kod Arifa u radnju da ga proveri, što uznemirava ljude koji su se tu zatekli. Deniz i Bahar konačno pronalaze zajednički jezik. Soner kažnjava dadilju zbog haosa u kući.
227 epizoda
Mithat ima stalne noće more zbog toga što mu je naređeno da ubije Ajdina. Zehra i dalje izbegava da ide kući kod Ahmeta i Berin. Džemile ipak nije zadovoljna što Arif iznajmljuje njenu kuću i to otvoreno pokazuje. Bahar je prva dadilja koju je Deniz prihvatila i ne da joj da ode. Ne želeći više da bude u kućnom pritvoru, Ajče beži i obračunava se sa bratom koji je na ivici nervnog sloma.
228 epizoda
Mithat popušta pred sestrinim suzama i pušta je ipak da ide u školu. Ajče kroz suze govori Osmanu da ne može više da se viđa sa Meteom. Betul preklinje Mithata da ne izvrši naređenje da ubije Ajdina.
229 epizoda
Džemile negoduje što Osman i Ajdin pomažu Arifu oko sređivanja kuće. Osman se oduševljava kada sazna da je Arif u stvari pesnik. Između Bahar i Sonera i dalje postoji netrepeljivost, iako je Deniz na strani svoje dadilje..
230 epizoda
Džemile se izvinjava Arifu za svoje i Meteovo ponašanje. Zbog toga što ne može više da izdrži pritisak, Mithat puni pištolj i zapućuje se ka Ajdinovoj kući kako bi završio ono što mu je zadato.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno