Kako vrijeme prolazi 60 do 81 epizode - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vrijeme prolazi 60 do 81 epizode

By  | 

Kako vrijeme prolaziKako vrijeme prolazi 60 do 81 epizode

61 epizoda

Traumatični događaj koji je preživela uništio je Džemile. Njen bol i patnja su ogromni i čak ni njena najvoljenija deca ne mogu da ih umanje. Mete kreće u potragu za Alijem. Pred njihovom starom kućom zatiče policiju koja ga takođe traži. Nasilnika pronalazi kod bake i sa njim se fizički obračunava. Ribar slaže policajce da je bio u svojoj kućici na obali kada je brod udario i raspituje se za Alija.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

62 epizoda
Luda od sreće Mesude saopštava majci da ju je Soner zaprosio. Iako je očarana vereničkim prstenom Mesude zanima šta je uticalo da Soner promeni svoju odluku. Ajlin saznaje da joj je majka pretučena i dolazi da je poseti. Svi su tužni jer se Džemile zatvorila u sebe, ni sa kim ne razgovara i ne deli svoj bol. Mali Osman je moli da što pre oporavi. Karolin uznemirava jedan telefonski poziv, pogotovo što ne zna ko se krije s druge strane žice. Murat će se unervoziti što Ajlin nije kod kuće i posumnjaće da je sa Sonerom.

63 epizoda
Rastrojena Džemile sa ružom u kosi I nožem u rukama pronalazi Alija nameravajući da mu se osveti za patnju koju joj je naneo. Vlasnik broda zahteva da mu Ali nadoknadi štetu za uništeni brod, međutim on za to nema para, a Karolin odbija da plati objašnjavajući da se rastavlja od supruga. Ipak, u poslednjem momentu se predomišlja I nudi Aliju nagodbu: ukoliko želi da izbegne zatvorsku kaznu mora joj omogućiti da postane vlasnica kuće. Dok se potraga za Ahmetom nastavlja I on traga za novim skrovištem, u svoju staru palatu vraća se Hikmet Kardži odlučan da spali jedno poglavlje svog života.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site