Kamen želja - 18. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 18. epizoda!

By  | 

Figen je shrvana kad sazna da joj je Harun otac. Pokušava preuzeti vlast iz Mustafine produžene ruke. Asuman se želi vratiti u svoj rodni grad ,govoreći da ne može živjeti pod krovom porodice Rona.

Figen sjedi za istim stolom sa Fatmom  nesvjesna činjenice da joj je ona majka. U njoj se budi osjećaj bliskosti prema ovoj tajanstvenoj ženi.

Čini se da rat između Fatme i Madžide ima veliki uticaj na Figenin život. Dok Figen i njena porodica prolaze kroz teške trenutke, pitanje je hoće li Figen uzvratiti pruženu ruku Mustafi.

Sevda uči igrice koje Kenan postavlja. Nasuprot Sevdi koja je neodlučna stoji Kenan koji je dobio veliku ponudu od Efkana. Kenanova odluka u vezi s ovom ponudom uticaće i na porodicu Rona i na Dundara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *