Kamen želja - 7. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 7. epizoda!

By  | 

Omer govori Figen da je Džemre dovedena u vilu zbog njenog bubrega. Figen ne zna šta da radi nakon ove istine. Ne može reći Mustafi, ali ne može ni da ne preduzme nešto. Odlučuje da se suprotstavi Madžide. Mustafa bježi, ali ne može bez svoje kćerke. Zove Figen i pita da li će je dovesti da je vidi. Figen naravno pristane, ali njihov razgovor čuje Madžide koja o tome obavijesti policiju.  S druge strane, Asuman koja je svjedočila kako se Kenan i Sevda ljube, u dilemi je da li da Figen kaže šta je vidjela. Mustafa, s druge strane, nesvjesno baca Figen u veliku opasnost iz koje nema povratka… Baš kada se nađu, policija dolazi i prepoznaje ga i govori da mu mlada djevojka Figen pomaže. Upere pištolj u njih, njih dvoje stoje šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *