Karipski cvet 118. i 119. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 118. i 119. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 118. i 119. epizoda!
118 epizoda
Mentor pita Nataliju u vezi s njenim radom. Ona je očajna jer ništa nije završila. Narednici prate Dionisiov auto do aerodroma. Manolo i Samuel razgovaraju o Manolovom odlasku. Gđa Viridiana pojeti Manola i zamoli ga da ostane. On odluči pozvati sve svoje prijatelje cigane u Vilu na neko vreme. Castro se nudi da će braniti Helija. Donato pristaje. Lira uhvati pilota koji je hteo odvesti Dionisija iz zemlje. Castro dolazi uvređenom Heliju. Duque slavi s Guiomar jer je odlučila ostati u Vili. Samuel gleda Dionísiovo privođenje na TV i slavi. Alberto je očajan.

119 epizoda
Carol promeni Linov izgled. Cassiano kupuje još buggyja za Esterinu firmu. Tais pomaže Carol sa odećom za modnu reviju. Glavna manekenka nije došla, a Tais je zamenjuje. Jeff je poziva da bude manekenka u Parizu. Amaralina želi da kupi brod i uspeva nagovoriti Duquea. Linova revija je prošla uspešno. Natalia se počinje poradjati. Svi su zabrinuti. Guiomar proda Albertov klavir. On zbog toga podivlja. Ona zove lekara i šalje ga u bolnicu. Donato otpusti Castra i angažuje Moniza. Roditelji dopuste Tais da ode u Pariz. Quirino i William odlaze u porodilište. Rodila se Janaina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *