Karipski cvet 116. i 117. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 116. i 117. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 116. i 117. epizoda!
116 epizoda
Bibiana govori Donatu da je Zuleika otišla Heliju u posetU. Ester govori Cassianu da je trudna. Zuleika dočeka Auroru. Aurora poznaje Dionisija. Njemu pozli kad je ugleda. Cassiano je nepovjerljiv prema Albertu. Alberto zove psihijatra. Ester govori roditeljima da je trudna. Alberto odlazi kod psihijatra. Duque govori Rodrigu da mu Amaralina ne veruje. Alberto sluša Dionisiovu svađu s Guiomar.

117 epizoda
Alberto dolazi u ured i čuje Katiju i Yvete kako razgovaraju. Bibiana i Donato posete sina u pritvoru. Alberto moli Cassiana da dopusti da ode u šetnju s Laurinhom. Cassiano mu kaže da pita Ester. Alberto se sastaje s menadžerima i potiče njihov rad. Helio se razneži kada pročita Marizeino i Lipeovo pismo.

Nicole igra odbojku na plaži. Quirino je neprestano gleda. Juliano mu kaže da bude srećan. Nicole i Quirino šetaju plažom. Juliano se brine kako će odgajati kćer i moli Donata za savete. Cassiano večera sa Samucom. Ester dolazi i pita gde je Laurinha. Cassiano kaže da ne zna. Njih dvoje brzo kreću u potragu. Aurora otkrije Dionisiov plan. Aurora se oprašta od Manola i Dalile. Dionisio kreće na aerodrom, a narednici ga slede.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *