Karipski cvet 70. i 71. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 70. i 71. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 70. i 71. epizoda!
70 epizoda
Ester čuje Albertov i Dionisiov razgovor i otkrije da postoji tajna prostorija s blagom. Ona traži ključ.. Juliano zaprosi Nataliju. Ester nalazi bunker, uzima menoru i nosi je ocu. Oboje se raduju jer su našli dokaz protiv Dionisija. Ester sve javi pilotima i Cassianu. Juliano i Natalia razgovaraju o Doralice. Quirino i Doralice razgovaraju o Julianu. Alberto traži Ester i shvati da ona nije kući.. Dok čekaju sudski nalog, piloti su spremni za akciju. Lipe kaže da mu nije dobro i ne ide u školu. Bibiana sluti da se nešto događa.
71 epizoda
Isabel nalazi ključ od bunkera. Amaralina želi buggy, ali Duque joj kaže da nema novca. Njih se dvoje prepiru. Lindaura savetuje kćerku da ode Cassianu. Marize razgovara s Lipeom, ali on ne želi reći što mu se dogodilo. Slatkiš je ljubomoran na Marinalvu. Dionisio ponizi Doralice. Piloti nalaze bunker, ali on je već prazan. Ester i Cassiano razgovaraju i prepiru se još više zbog njene ljubomore. Alberto razgovara sa dedom, a on mu obeća da će otkriti ko je izdajica. Bibiana i Donato slute da se Lipeu nešto događa, ali on ne želi priznati. Juliano pozove Bibianu i Donata da mu budu venčani kumovi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *