Kasandra - Turske-Serije.Net

Stare serije

Kasandra

By  | 

Kasandra

Serija je u Srbiji prikazivana 1997 godine na kanalu RTS 3.

Putujući cirkus je došao u malu varošicu, a jedna clanica trupe se poradja i umire i ona i beba. Ali u isto vreme se poradja Andreana Aročo cerka bogatog veleposednika i radja cerku. Andreana umire nakon što radja zdravu devojčicu. Njena maćeha Herminija je ambiciozna žena I ona ima blizance iz prvog braka i zeli da oni budu jedini naslednici. Zbog toga uz pomoć sluškinje uzima Adreaninu bebu i odnosi je u circus, a mrtvo novorodjence podmeće svojoj pastorki.
Sledećeg dana cirkus napusta grad i Andreina ćerka odlazi sa njima. Nakon 20 godina cirkus se vraća u varošicu,Karikas. Kasandra je porasla u mladu lepu devojku koju su obećali mladom zgodnom bacaču noževa po imenu Randu. Medjutim tokom Kasandrinog nastupa sa Randu,Kasandra se zagleda u drugog muskarca.Momak je jedan od sinova Luis Davida i oni se zaljubljuju jedno u drugo. Ali igrom slučaja Luis mora da napusti grad i kada njegov brat blizanac sazna da je Kasandra prava naslednica celog bogatstva Aročo, odlučuje da je oženi.
Nakon venčanja Ignjacio biva mistriozno ubijen a Kasandra to i ne sazna.Luis David se vraća i odlučuje da nadje ubicu svog brata i preuzima njegov indetitet. Ali sumnja pada na mladu udovicu, prelepu ciganku koja misli da je Luis David njen muž.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *