Kasautii Zindagii Kay – 151. epizoda – Prerna poveruje da je Anurag oženio Komoliku zbog novca!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 151. epizoda – Prerna poveruje da je Anurag oženio Komoliku zbog novca!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 151. epizoda – Prerna poveruje da je Anurag oženio Komoliku zbog novca!

Prerna brizne u plač nakon što joj Komolika pokaže video njenog dogovora sa Anuragom u kom on kaže da ako mora da bira između novca i Prerne, izabraće novac. On je priznao da je imao osećanja prema Prerni, ali mora da misli i na firmu.
Komolika kaže da ona treba da se udalji od Anuraga jer mu ona nije od koristi, dok je kad je oženio nju (Komoliku) dobio nagradu biznismena godine. Kasnije, Komolika razmišlja kako je montirala snimak. Međutim, iznenađena je da je Anurag posetio Prernu u zatvoru.
Komolika pozove njegovu firmu i šokirana je saznavši da Anurag juče nije došao na posao.
Maheš kaže Vini da jedini advokat koji može da spasi Prernu je Ravi Varma, ali oni ne mogu da ga priušte. Vina je slomljena i počinje da gubi nadu, dok je Šivani teši. Na njihovo iznenađenje, Ravi Verma (advokat kog je Anurag angažovao) se pojavi i ponudi im da zastupa Prernin slučaj. Traži od njih da odmah pođu sa njim na Prernino saslušanje.
Besna Komolika traži Anuraga dok on razmišlja šta li se dešava u sudu. Anurag prvo pomisli da je Komolika saznala da je on angažovao advokata za Prernu, ali on ubrzo shvati da ona samo želi da zna zašto je išao da poseti Prernu u zatvoru. Anurag ponovo uspe da ubedi Komoliku da se Prerna poigrava sa njom. Posetio je Prernu samo na pet minuta, a onda je išao u zlataru i izabrao posebnu ogrlicu za nju.
Komolika shvati da je vreme Prerninog saslušanja, pa odluči da ode tamo i da je napravi ljubomornom zbog nove ogrlice. Upravo tad dođe Nivedita i obavesti ih da je videla Prernu kako izlazi iz taksija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site