Kasautii Zindagii Kay – 19. epizoda – Navin predloži Komoliku za Anuraga!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 19. epizoda – Navin predloži Komoliku za Anuraga!

By  | 

Navin predloži Komoliku za Anuraga!

Mohini zove Navina da siđe dole. Prerna pomogne oko posuđa. Mohini joj kaže da ostavi prljavo posuđe, sad pripada višoj klasi. Prerna je podseti da su oni koristili to posuđe.
Navin posumnja na Anuraga i ode u njegovu sobu da proveri. Vidi da njega nema i razmišlja da ako on sazna istinu, on (Navin) neće dobiti Prernu. Mora da ga zaustavi.
Žena razmišlja da mora da uradi nešto. Ona kaže da joj je dobro tu, neka pozove Navina tu, sačekaće ga. Anurag razmišlja da ne želi da Navin sazna za to, mora da rizikuje. On se složi da ona sačeka tu, a da on dovede Navina. Razmišlja da izvede sve napolje. Žena se odveze odatle. On pokuša da je zaustavi, ali uzalud. Siguran je da je ona nekako povezana sa Navinom, u suprotnom ne bi pobegla ovako.
Moloj se šali na Navinov račun. Nivedita pita Mohini zašto je poklonila sari iste boje Prerni. Mohini objašnjava da je stil drugačiji. Anurag dođe tu. Navin razmišlja da Anurag može mnogo da sazna o njemu, ali nije lako razotkriti istinu o njemu (Navinu). Čak i da Anurag sazna istinu, neće naći nikakav dokaz. Anurag misli kako će Prerna biti sa nekim ko je zaslužuje, a to nije Navin. Navin razmišlja da je veridba sutra. Anurag misli kako ima dovoljno vremena da razotkrije Navina. On izrazi želju da priča sa Mohini. Navin odglumi pad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mohini potrči do Navina. Anupam se šali na račun Navinovih godina. Navin govori da je sad dobro i dodaje da svako može pasti, i deca i mladi. Moloj doda i stari. Mohini kaže da je sad dosta. Anurag razmišlja da Mohini mnogo voli Navina, neće biti lako ubediti je da on nije dobar za Prernu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site