Kasautii Zindagii Kay – 23. epizoda – Anurag stavi prsten Prerni!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 23. epizoda – Anurag stavi prsten Prerni!

By  | 

Iživcirana Mohini 🙂

Kasautii Zindagii Kay – 23. epizoda – Anurag stavi prsten Prerni!
Epizoda počinje scenom između Mohini i Prerne, u kojoj Mohini prebaci Prerni što nije obukla sari koji joj je ona poslala. Prerna joj objašnjava da je sari koji trenutno nosi štednja, briga, neprospavane noći, ljubav i blagoslovi njene majke Vine. Uz dužno poštovanje, sari koji je ona (Mohini) poslala je samo stvar stila. Mohini mahne nekom iza nje i sa izveštačenim osmehom zagrli ovu a potom joj na uho kaže da položaj u društvu njoj lično znači mnogo, neće dopustiti da njihova reputacija bude stavljena na kocku.
Doda: “Mene si ignorisala time što si izignorisala moj izbor danas. Zapamti da ja donosim odluke za sve ovde. Načinila si ogromnu grešku, tako da, pripazi. Još jednu grešku ti neću istolerisati. Moj Anu (Anurag) je danas zbog tebe morao da čuje svašta od mene, uporno ga dovodiš u nevolje.”
Prerna: “Čak ni ja ne želim da Anurag upada u nevolje…”
Mohini: “Dobro je da se barem oko nečega slažemo.”
Prerna se priseti Anuragovih reči i odbrambenog stava, a potom pomisli u sebi: “Teta Mohini je u pravu. Danas se Anurag naslušao svega zbog mene, on se mnogo brine za mene, a ja mu se nisam ni zahvalila.”
Potom pita Anupama gde je Anurag. Ovaj odgovori da mora da je u svojoj sobi.
Navin je putem zaustavi, opet počne da smara i predstavi je jednom gostu. Nije mu pravo kada gost baci opasku na njegove godine. Prerna ode na sprat. Navin počne da lupa, kao po običaju.
Prerna stigne do vrata Anuragove sobe. Vidi ga kako petlja nešto oko dugmeta i bogorada. Stane tu i smeje se gledajući ga. On je primeti na vratima i pita da uđe unutra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site