Kasautii Zindagii Kay – 35. epizoda – Anurag snimi Madhuri i Navina zajedno!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 35. epizoda – Anurag snimi Madhuri i Navina zajedno!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 35. epizoda – Anurag snimi Madhuri i Navina zajedno!
Mohini i Moloj hvale Anuraga i njegovo plesno umeće. Anurag je sav smeten i gleda u Prernu koja napušta zabavu i penje se na sprat. On požuri za njom i tom prilikom slučajno prospe piće po Maduri. Navin se naljuti zbog toga. Mohini kaže kako je to bilo slučajno i kaže Maduri da ode da se presvuče, poslaće joj nov sari. Maduri ode u sobu da se presvuče, a nedugo potom kod nje se pojavi Navin. Njih dvoje flertuju jedno sa drugim. Maduri kaže da želi svoju mangalsutru. Anurag sve to krišom posmatra i sluša. Reši da ih snimi i da to posle pokaže Prerni. On nazove Prernu, ali mu se ona ne javlja. Ona je u drugoj sobi i priča sama sa sobom kako ne sme da se zaljubi u Anuraga. Kad izađe iz sobe, niđe na njega. On joj kaže da želi da razotkrije Maduri i Navina, te joj govori da su njih dvoje zajedno u sobi. Prerni je dosta, kaže mu da neće ništa da sluša i da prestane. Potom ode.
Anurag se vrati do sobe u kojoj su Maduri i Navin. Njih dvoje traže mangalsutru. Kada je Navin napokon nađe, stavi je Maduri oko vrata i kaže da je ona njegova žena i da ima sva prava na nju. Anurag se šokira kad to čuje, a i sve je zabeležio telefonom. Razmišlja kako Navin planira neku veliku zaveru i reši da pokaže snimak Mohini. Na putu ka Mohini, naiđe na Navina, pa mu kaže da pazi na svoje ponašanje. Navin ističe da se Anuragu dopada Prerna, ali ovaj to negira. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site