Kasautii Zindagii Kay – 37. epizoda – Prerna spasi porodice!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 37. epizoda – Prerna spasi porodice!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 37. epizoda – Prerna spasi porodice!
Moloj pokuša da da znak inspektoru da su u opasnosti, ali ovaj to ne ukapira i ode. Glavni među lopovima uperi oružje u Mohini. Nivedita drekne na njega. Nju zaključaju u sobu.
Anurag i Prerna kroz prozor gledaju kako inspektor odlazi. Pokušaju da ga zaustave kako znaju i umeju. Dovikuju, na kraju bace loptu na njegova kola. Inspektor zaustavi auto, gleda loptu. Jedan od lopova priđe inspektoru, pravi se da je Anuragov brat i smišlja izgovor. Nakon što inspektor ode, glavni lopov pošalje svoje ljude da uhvate Prernu i Anuraga, jer, čuo ih je kako dozivaju inspektora. Lopovi uhvate Prernu i Anuraga, ali Anurag uspe da ih pređe i zaključa u sobu.
Glavni lopov kaže Mohini da će joj ubiti sina. Ona mu odbrusi da je sigurna da će Anurag uspeti da se spasi jer je jako pametan. Glavni upravo tada dobija poziv od one dvojice i saznaje da ih je Anurag povredio. Pobesni, viče. Traži od Anuraga da izađe dok izbroji do 5, inače će ubiti njegovu majku. Anurag pojuri u hol kako bi to sprečio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site