Kasautii Zindagii Kay – 5. epizoda – Mohini i Navin odu da prose Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 5. epizoda – Mohini i Navin odu da prose Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 5. epizoda – Mohini i Navin odu da prose Prernu!
Prevod: Sebastijan 😀 

Prerna pita Rađeša i Vinu u čemu je stvar? Njih dvoje pokušaju da sakriju od nje celu stvar, ali Prerna im jasno da do znanja da više nije dete, razume neke stvari i zna da se suoči sa problemima. U čemu je stvar? Na njeno insistiranje, Vina počne da priča: Kad je Prerna bila mala, otišla je za vreme raspusta na dva meseca, kod bake i deke. Dok Prerne nije bilo, ona (Vina) je doživela srčani udar.
Prikazuju nam sećanje kako je zabrinuti Rađeš doveo Vinu u bolnicu, sav uplašen za njen život.
U sadašnjici, Vina kaže da Rađeš nije imao izbora, sem da uzme novac u zajam.
Ponovo nam prikazuju sećanje: Doktor je obavestio Rađeša da će hitno morati da operišu Vinu. Moloj je bio prisutan i odmah pristao umesto Rađeša na to. Potom je otkrio Rađešu da je prebacio neku svotu novca na njegov (Rađešov) bankovni račun, samo neka ček preda bolnici da bi platio Vininu operaciju i dalji tretman. Rađeš je bio dirnut Molojevim postupkom, zagrlili su se. Sećanje je završeno.
Vina izjavi da Rađeš jeste uzeo pare na zajam, ali morao je, na neki način, da stavi njihovu kuću pod hipoteku. Rađeš izjavi da je uzeo taj zajam, jer je mislio da može vratiti novac. Prerna ukaže na to da imaju zemlju koju mogu prodati. Ali, Vina joj otkrije da ni to neće pomoći, selo je poplavljeno. Kupci povlače svoju ponudu za kupovinu. A datum vraćenja duga se bliži. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site